Venskabsklubben Skjern Å Y's Mens Club

I 2019 havde Vendelbo Y's Men's Club, Hjørring af vores nye venskabsklub Skjern Å Y's Men's Club, se nedenfor.

I 2020 skulle vi have besøgt Skjern Å Y's Men's Club, men dette måtte desværre aflyses på grund af Corona.

Men den 19. september 2021 vil besøget finde sted og vi glæder os til at gense vores venner i det sydjyske.


Skjern Å Y's Men's Club er vores dansk venskabsklub.

Lørdag den 21. september 2019 var dagen vi i Vendelbo Y's Mens Club, Hjørring længe havde set frem til. Det var nemlig dagen, hvor vores venskabsklub Skjern Å Y's Mens Club kom på sit første besøg i Hjørring.

Vi fik en rigtig dejlig dag sammen i det nordjyske. Med Bistrupkirken som udgangspunkt blev der hygget, snakket og taget på udflugt til såvel værternes grøntsagsmark, Hirtshals Fyr, Tornby Bjerg og Hellehøj inden dagen kunne afsluttes med et fæstligt måltid.

Vi glæder os til et fortsat varmt og hyggeligt venskab.

Julehilsen 2020

Vendelbo Y’s Men’s Club, Hjørring www.vendelbo.ysmen.dk Vi er en del af Y’s Men International, Region Danmark Julen 2020 Kære venner i Skjern Å Y´s Men´s Club Klokken slår, tiden går.... Det er igen tid at sende julehilsner. Hermed ønsker vi jer en glædelig jul og et godt og velsignet nytår.! Med en mere usikker verden og en Corona-pandemi er vores dagligdag blevet ændret på mange måder. Det gælder både vores daglige gøremål og vaner. Vores sociale samvær er anderledes. Mange ting skal vi gøre på en mere sikker måde. Nu nærmer vi os jul og nytår og vi må forholde os til, om vi kan fejre jul og nytår med de traditioner, som vi holder af. Da Danmark lukkede ned i foråret, gjaldt det også klubbens aktiviteter. Møderne blev aflyst. Grøntsagsmarken startede vi op og holdt god indbyrdes afstand. Nu er sæsonen snart slut og vi er tilfredse med vores indtjening. Vores generalforsamling blev udskudt to gange, men gennemført i september. Vi havde sæsonopstart i august. Derefter har vi kun haft en klubaften, hvor vi hørte om jødedommen. Verdens store religioner har været et mødetema. Vi har tidligere hørt om Hinduisme og Islam og til foråret får vi mere indsigt i Buddhisme. Vores faste donationsaften er aflyst, dog giver vi et større beløb til et soldaterhjem, hvor også veteraner kommer. Vi har også i år lavet Alle Helgens dekorationer bestilt til to kirker, 70 stk, men holder vi desværre ikke vores julemarked i år. I stedet kan man bestille dekorationer, adventskranse, kirkegårdspynt og småkager. Der er interesse i klubben for et venskabsbesøg hos jer på et tidspunkt. Men med pandemien giver det desværre ikke mening at tænke på dette lige nu. Til sidst sender vi jer alle mange tanker og hilsner og håber at I er friske og raske. Kærlig hilsen fra vennerne i Vendelbo Y’s Men’s Club i Hjørring. På vegne af World Outlook udvalget Agnete Thomsen Jørgen Bertelsen